Newsletter

Septembrový Newsletter

16 sep , 2015  

Čo je Mobilegeddon reps. nový Google mobilný update?

Koncom apríla 2015 vydal Google jeden z ďalších updatov (Google mobilný update), ktorý má vplyv na výsledky vyhľadávania na mobilných zariadeniach. Podľa upraveného algoritmu uprednostňuje vo výsledkoch vyhľadávania stránky, ktoré disponujú responzívnym dizajnom.
Čítajte viac tu

Čo je Piwik a ako sa líši od Google Antlytics?

Piwik predstavuje open source analytický softvér, ktorý si môžete stiahnuť do svojho počítača a inštalovať na vlastný server. Na rozdiel od Google Analytics, máte plnú kontrolu nad dátami, ktoré sa tam nachádzajú. Máte plnú kontrolu nad reportami, dátami, tabuľkami, segmentáciou, ktoré sa nachádzajú v systéme. Vďaka e-commerce modulu Zencart môžete od teraz aj vyhodnocovať počet objednávok, tržby alebo priemernú cenu objednávky a rovnako aj sledovať každý klik vášho zákazníka.

Čitať viac tu

Inštalácia a integrácia Piwik systému so Zencartom

Kedže vyhodnocovanie informácií v e-commerce podnikaní je veľmi dôležité. Pripravili sme pre Vás tento článok (“Inštalácia a integrácia Piwik systému so systémom Zencart”), ako si môžete jednoducho a sami naištalovať Piwik analytický systém, ktorý Vám pomôže vyhodnocovať dáta
Čítajte viac tu

Odporúčania pre zvýšenie výkonnosti eshopu

Kedže analýza stránky je nevyhnutnou stratégiou byť úspešnejším na internete, preto sme sa rozhodli pomôcť našim súčasným zákazníkom a ponúknuť im tento mesiac vyhodnotenie ich súčasnej situácie prostredníctvom jednoduchého reportu na zistenie nedostatkov a príležitostí zadarmo. Ide hlavne o odporúčania pre zvýšenie výkonnosti e-shopu, prilákanie takých zákazníkov, ktorí danú stránku skutočne hľadajú.

Čo bude daný report obsahovať?

  • Základný SEO report
  • Analýza obsahu
  • Tipy v oblasti manažovania obsahu na stránke
  • Google Analyticis a Google Tag Manager
  • Zistené hlavné nedostatky a odporúčania

Pomocou vyplneného formulára na stránke môžete mať aj vy tento report zadarmo.

Nové Služby

Piwik Modul

 

Inštalácia Piwik modulu

Instalacia piwik

Double Click to edit

Odhlásiť z Newslettra

, , , , , ,


Comments are closed.